DAP, insandan ilham aldı 'Adam Kule'yi inşa ediyor

DAP, insandan ilham aldı 'Adam Kule'yi inşa ediyor

Ekonomi Haberleri

Kartal Dragos'ta insan gibi projelendirilen 'Adam Kule'nin yüzde 30'u yabancıya satıldı. 2017 sonunda teslimi planlanan projede metrekare fiyatı 5500 lira

DAP Yapı, İstanbul'un Kartal Dragos bölgesinde yeni bir proje başlattı. Projelerini kule olarak yapılandıran, her birinde ayrı bir konsept uygulayan DAP Yapı, bu projesine 'Adam Kule' adını verdi. İngiltere, Danimarka, Azerbaycan, Kuveyt ve Dubai'den bilişim, hukuk, reklam ve danışmanlık firmaları, projenin yüzde 30'unu aldı. Dün yapılan basın toplantısı ile Adam Kule'nin tanıtımını yapan Dap Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, proje için "Şimdiye kadar yaptığımız en orijinal tasarımlı bina olacak. Ön talep döneminde projenin yüzde 47'sini sattık. Adam Kule'nin giriş katı ile beraber 8 katının home office, diğer 19 katının residence dairelerden oluşacağını söyleyen Yılmaz, "Adam şeklinde bir bina hayal ediyordum. Bu proje oluştu" dedi. Yüzde 1 KDV avantajı sunulan Adam Kule'de 46 metrekare ile 144 metrekare aralığında home-ofisler bulunuyor. İstenildiğinde birleştirilerek daha büyük metrekarelerde ofise dönüştürülen bir yapı oluşturulabiliyor. 239 bin liradan başlayan lansman fiyatlarıyla satışa çıkan Adam Kule'de teslimler 2017 sonunda yapılacak. Metrekaresi 5500 liradan satışa çıkan projede 254'ü rezidans daire ve 88 home-ofis bulunuyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...