İhlas Ev Aletleri, 'Cebilon Unique' ile sektör devleri arenasında

İhlas Ev Aletleri, 'Cebilon Unique' ile sektör devleri arenasında

Ekonomi Haberleri

İhlas Ev Aletleri, Amsterdam'da Su Teknolojisi ve Su Yönetim Fuarı Fuarı'na katılarak, yeni su arıtma cihazı Cebilon Unique Reverse Osmosis'i tanıttı.

Hollanda'nın Amsterdam kentinde bu yıl 25.'si düzenlenen Su Teknolojisi ve Su Yönetim Fuarı, 3 – 6 Kasım tarihleri arasında dünya su sektörünün önde gelen firmalarını ağırlıyor. Fuarda ziyaretçiler yenilikleri ve planlanan yeni tasarımları görme fırsatı yakalarken, üreticiler de ürünlerini sektörün temsilcilerinin beğenisine sunuyor. Fuar boyunca ulaştırma, depolama, su arıtma, süreç kontrol teknolojisi-otomasyonu, araştırma ve danışmanlık gibi konularda birçok etkinliğin yapılması planlanıyor.

Su teknolojileri alanında 30 yıldır ürün geliştiren ve pek çoğu Türkiye'de sektör lideri olan bu ürünlerini yurt dışına da ihraç eden İhlas Ev Aletleri, AQUATECH (RAI) Fuarı'nda, Cebilon Unique Reverse Osmosis ile birlikte su arıtma sistemine kattıkları yenilikler hakkında bilgi verdi.

Su arıtma sistemleri alanında sektördeki en önemli üreticilerden biri

Geliştirilen yeniliklerin ziyaretçiler tarafından ilgiyle karşılandığını belirten İhlas Ev Aletleri Genel Müdürü Dr. Ömer Kamber şu değerlendirmeyi yaptı:"Eylül ayında IFA'da görücüye çıkan, ardından Canton Fuarı'nda tanıttığımız, 2014 Design Turkey ödülünün de sahibi olan yeni ürünümüz Aura Cebilon Unique Reverse Osmosis Su Arıtma Cihazı, Aquatech Fuarı'nda da profesyonel sektör temsilcilerinin büyük beğenisini kazandı. Cebilon Unique kendi alanında oldukça özel bir su artıma cihazı. Üstelik kompakt ve şık bir tasarıma sahip. Kullanıcılar, içme sularını oldukça basit bir yöntemle, güven duyarak üretebiliyorlar. Emsallerine göre önemli oranda servis kolaylığı sunuyor. En önemlisi de vücut sağlığımız için önemli olan hijyen konusunda çok titiz bir üretim sistemine sahip. Biz bu yeni ürünümüzü dünyanın dört bir yanından buraya gelen gerek üretici gerekse satıcı olsun yaklaşık 18.000 profesyonel sektör temsilcisinin beğenisine sunduk. Ürünümüzün burada ilgiyle karşılanması, İhlas Ev Aletleri olarak su arıtma sektöründeki kalitemizin onaylandığı anlamına da geliyor. İhlas Ev Aletleri olarak, kaliteyi ve müşteri memnuniyetini her şeyin önünde tutarak know-how ve marka değerimizi artırmaya devam edeceğiz.”

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...