Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Alanya'da 'bereket'li toplantı

Alanya'da 'bereket'li toplantı

Ekonomi Haberleri

Bereket Döner, Bereketli Buluşmalar 2 adı altında, franchise işletmecileri ile Alanya'da bir araya geldi.

3 gün süren toplantı ve seminerlerde Bereket Dönerin bugünü ve yarını değerlendirildi. 2015 yılı için konulan 100 mağaza hedefine ulaşacak olma gururu bayiler ile paylaşıldı ve 2019 hedef 300 restoran için atılacak adımlar anlatıldı.

Toplantıda Bereket Döner Yönetim Kurulu Başkanı Hayrettin TAŞKIRAN 30 yılı aşan tecrübesi ile bir eğitim sunumu yaptı. Bereket Döner Yönetim Kurulu Üyesi Fatih TAŞKIRAN ve Bereket DÖNER CEO'su Nezif EMEK, Bereket Dönerin 1988'den başlayan yolculuğu ile 2023 hedefleri ile ilgili paylaşımlarda bulunuldu.

Ayrıca Bereketli Paylaşımlar adı altında franchise işletmecileri tecrübelerini paylaştığı ve başarı hikayelerini anlattığı bir oturum da yapıldı.

Alanya'da 'bereket'li toplantı

Programda dönerin ve restoran işletmeciliği enine boyuna,  alanında uzman panelistler tarafından tartışıldığı iki büyük panelde yapıldı. Program 3. Günün sonunda Yönetim Danışmanı ve İletişim Uzmanı Dr. Şaban KIZILDAĞ' ın keyifli ve öğretici sunumu ''Mazeret Yok''  ile sona erdi.

Alanya'da 'bereket'li toplantı

Alanya'da 'bereket'li toplantı

Alanya'da 'bereket'li toplantı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...