Başakşehir'i Vadişehir'e dönüştürecek

Başakşehir'i Vadişehir'e dönüştürecek

Ekonomi Haberleri

İstanbul'un nitelikli konut bölgeleri arasında öne çıkan Başakşehir'in en yeni projesi Vadişehir, yeni etaplarıyla bölgeye adını verecek.

NECMİ ÇİÇEKÇİ
1.5 milyon metrekarelik şehir parkının yanı başında konumlanan proje yeni etaplarıyla bölgeyi Vadişehir'e dönüştürecek. 
Basınla Vadişehir projesini paylaşan Irmak Group Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Akgül; Yapılacak yeni etaplarla birlikte projemiz şehir parkının yanı başında, yeni bir şehir oluşturacak. Bir anlamda da bu şehir parkı, Vadişehir projemizin bahçesi olacak. Parkın tüm altyapısı hazırlandı. Projemizin hemen yanı başında yer alan vadide oluşturulacak şehri parkı 5,5 km uzunluğunda ve yaklaşık 3 kilometre eninde olacak. Kayaşehir'in merkezinden Vadişehir'e uzanacak sahada; koru alanları, parklar, bisiklet ve yürüyüş parkurları, dinlenme ve piknik alanları ile vatandaşların birincil ihtiyaçlarını karşılayacak sosyal tesisler yer alacak. Projede amfi tiyatro, gençlik merkezi, kafeteryalar, tırmanma duvarı, su sporu ve paintball alanlarına da yer verilecek. Dört etaptan oluşacak olan park, atlı güvenlik personeliyle 
korunacak.” şeklinde konuştu.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...