Zirve 1 milyar euro değerinde reklam yaptı

Zirve 1 milyar euro değerinde reklam yaptı

Ekonomi Haberleri

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, G20 Liderler Zirvesi'nin Antalya'nın turizm tanıtımına büyük katkı sağladığını söyledi.

Antalya'nın zirve fırsatını çok iyi değerlendirdiğini vurgulayan Türel, "Bu zirve belki 1 milyar euronun üzerinde tanıtım fırsatı sağladı" dedi. Antalya'nın turistik çekiciliğinin liderler ve eşlerinin üzerinde önemli bir etki oluşturduğuna da dikkati çeken Türel, "Bütün liderler ve heyetleri, 'En başarılı G20 zirvelerinden birisiydi' diye düşüncelerini paylaştı. Cumhurbaşkanımıza da ikili görüşmelerde organizasyonun başarısıyla ilgili çok güzel sözler söylemişler. Gurur duyduk" diye konuştu. EXPO 2016 Antalya ve NATO Zirvesi'nde de olduğu gibi, bu tür organizasyonları her zaman başarıyla yapabildiklerini vurgulayan Türel, "Gelecek yıl zirve, Çin'de yapılacak. Çinli heyet 'Bize danışmanlık yapar mısınız' diye sordu. Gerçekten çok hızlı çalışıldı. Başarıyla hazırlandığını da zirve sonunda hep birlikte görmüş olduk" dedi. Antalya'nın organizasyonlarda dünyanın en çok aranan şehirlerden biri olacağını ifade eden Türel, şunları anlattı: "20-30 sene sonra bile "Antalya zirvesinden bahsedilecek. O açıdan Antalya, G20 zirveleri içinde tarihi bir yer almıştır. Antalya artık dünya süper ligine çıktı." 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...