Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bakan Işık: 2016’da istihdam üretim ve ihracat yükselecek

Düzenleyen:
Bakan Işık: 2016’da istihdam üretim ve ihracat yükselecek

Ekonomi Haberleri

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, işsizliğin azalacağı, istihdamın artacağı, ekonominin daha iyiye gideceği yönündeki kanaat ve güvenin daha da arttığını söyledi.

Işık, AK Parti Gölcük İlçe Danışma Meclisi Toplantısı’nda, 7 Haziran seçiminde vatandaşların verdiği mesajı iyi okuduklarını, bundan dolayı 1 Kasım seçiminde yeniden iktidar olduklarını dile getirdi. Kasım ayına ilişkin önceki gün açıklanan tüketici güven endeksini değerlendiren Bakan Işık, “Halkımız artık geleceğine güvenle bakıyor. Artık hane halkının geleceğe bakışı daha olumlu. Türkiye 2016’da, bugünkü tahminlerden daha yüksek büyüme gösterecek” diye konuştu. Türkiye’nin 2016’da üretimi, ihracatı ve istihdamının daha da artacağını vurgulayan Işık, siyasi istikrar sağlanınca ekonomik istikrarın da yakalandığını anlattı. 

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...