Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

VİOP'ta endeks kontratı haftaya nasıl başladı?

/ Kaynak: AA
VİOP'ta endeks kontratı haftaya nasıl başladı?

Ekonomi Haberleri  / AA

Borsa İstanbul Vadeli İşlem ve Opsiyon Piyasası'nda (VİOP) aralık vadeli BIST 30 endeksine dayalı kontrat güne yaklaşık yüzde 0,30 düşüşle başladı.

Endeks kontratı, açılışta en düşük 100.375 puanı gördükten sonra şu dakikalarda önceki kapanışın 325 puan altında 100.425 seviyelerinde dengelendi. Cuma gününe yatay seyirle başlayan endeks kontratı, günü ise 100.750 puandan tamamlamıştı.

Analistler, bugün yurt dışında Avro Bölgesi'nde Satınalma Yöneticileri Endeksi (PMI) ile ABD'de Şikago Fed Aktivite Endeksi'nin, yurt içinde ise konut satış istatistikleri ile Finansal Hizmetler Anketi'nin takip edileceğini dile getiriyor.

Endeks kontratında, 100.000 seviyesinin altında 99.400'ün destek olarak izleneceğini aktaran analistler, bu seviyenin üzerinde ise 102.200-103.500 seviyelerinin direnç konumunda bulunduğunu kaydediyor.

Ekonomi
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...