THY'den Oscar'lık anlaşma

THY'den Oscar'lık anlaşma

Ekonomi Haberleri

TÜRK Hava Yolları (THY) Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı, Türkiye'nin önünde açılan istikrarlı ve güçlü iklimde THY'nin de vites büyüteceğini belirtti.

TÜRK Hava Yolları (THY) Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı, Türkiye'nin önünde açılan istikrarlı ve güçlü iklimde THY'nin de vites büyüteceğini belirterek, "Gelecek dönem hem Türkiye hem de THY için yeni bir take off (havalanma) olacak" dedi. İstanbul'un 3. Havalimanı'nın, denklemi ve oyunu Türkiye, THY ve ülkedeki sivil havayolu şirketleri lehine değiştiren değerli bir proje olduğunu kaydeden Aycı, bu mega projenin kendilerini yeni stratejilere yönelttiğini belirterek, şöyle konuştu: "Önümüzdeki dönemde iş ortaklıklarımızı geliştirmeyi, yeni projeler geliştirmeyi öngörüyoruz. Dünyada, bölgemizde, çevremizde her an tüm alıcılarımız açık. Bunun adını ortaklıklar, organik ya da inorganik gelişme ve büyüme olarak koyarsınız... Bunların her biri olgunlaşığında söylenecektir."

'OSCAR'LIK ANLAŞMA
Yeni dönemde THY'nin sürpriz reklam yüzleri olacağı bilgisini veren İlker Aycı, şunları söyledi: "Biri erkek, biri kadın olmak üzere Oscarlı 2 reklam yüzünü kazandırma çalışmalarımız yoğun şekilde devam ediyor. Henüz imza atmadığımız için isim söyleyemiyorum ama prensipte mutabakat var, el sıkıştık. İmzayı bekliyoruz. Son aşamadayız. Çok uzak olmayan bir zamanda yeni reklam yüzlerimizle yolcularımızın karşısına çıkacağız."

Kaynak: Takvim

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...