'Yeni Şehir'in yatırım üssü: Bimimevler

'Yeni Şehir'in yatırım üssü: Bimimevler

Ekonomi Haberleri

İhlas Yapı, İstanbul Ispartakule’de ‘Bizimevler’ markası ile 5 bin 500 konuta ulaştı. Bizimevler 6 ve 7’ye yatırımcının yoğun ilgisi devam ediyor.

Hayata geçirdiği her projede vatandaşa kalite ve güven sunan İhlas Yapı, Bizim Evler 7 projesiyle Ispartakule’yi zirveye taşıdı. Bizim Evler markasının tüm ayrıcalıklarını taşıyan Bizim Evler 7’de 532 konut ve  48 ticari ünite yer alıyor.
DENİZ VE GÖL MANZARASI HAKİM BİR NOKTADA YÜKSELİYOR
Bizim Evler 7, panoramik Küçükçekmece Gölü ve Marmara Denizi’ne hakim bir noktada konumlanıyor. Bizim Evler 7’de 2+1, 3+1 ve 4+1’den oluşan konut tipleri müşterilerin beğenisine sunuluyor. Ayrıca proje kapsamında, her daireye ve misafir araçlara kapalı otopark konforu sunularak, yeşil alana daha fazla yer veriliyor.
2+1, 3+1, 4+1, tiplerinde daire seçeneklerinin yer aldığı projedeki fiyatlar minimum 372 bin TL’den başlıyor. Yüzde 5 nakit indirimi, yüzde 5 peşinat ile 120 aya kadar kredi imkânının yer aldığı projede vade farksız ödeme seçeneği de bulunuyor.
SOSYAL DONATI ZENGİNİ BİR PROJE
Geniş peyzaj ve sosyal yaşam alanlarına sahip Bizim Evler 7’de; kapalı yüzme havuzu, çocuk havuzu, sauna, buhar odası, Türk hamamı, fitness salonu, hobi odaları, mini futbol sahası, basketbol, voleybol sahaları ile tenis kortu bulunuyor. Projede; çocuk oyun bahçeleri, kreş, anaokulu, eğlence mekanları, yürüyüş yolları ve kameriyeler komşuların çeşitli etkinliklerle bir araya gelebileceği toplantı salonu ve göl kafe yer alıyor.
METRO HATTINA YÜRÜME MESAFESİNDE
Çalışmaları devam eden metro hattının Ispartakule istasyonuna yürüme mesafesinde bulunan Bizim Evler 7, şehir içi ulaşım açısından da avantajlı bir noktada yer alıyor.
TEM Otoyolu’nun yanı başında konumlanan Bizim Evler 7’de konut teslimleri Ekim 2017’de yapılacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...