Vadistanbul bulvar “En”lerle inşa ediliyor

Vadistanbul bulvar “En”lerle inşa  ediliyor

Ekonomi Haberleri

İstanbul’un iş ve finans merkezi Maslak – Levent hattının alternatifi Vadistanbul Bulvar’ın “en”lere sahip donatılarıyla Ayazağa’da yükseliyor.

Türk inşaat sektörünün sembol projeleri arasında gösterilen Vadistanbul, Artaş İnşaat, Aydınlı Grup ve İnvest İnşaat ortaklığıyla Ayazağa’da Maslak – Levent hattının alternatifi olarak geliştiriliyor.
Tüm donatılarıyla alanındaki “en”leri hayata geçiren Vadistanbul’un otel, AVM, alışveriş caddesi ve ofislerden oluşan “Bulvar” etabı uluslararası alanda faaliyet gösteren onlarca firmanın da merkezi haline geliyor.
MASLAK’TA 430 BİN, “BULVAR”DA 300 BİN METREKARE OFİS ALANI BULUNUYOR
İstanbul’un iş ve finans merkezi olarak konumlanan Maslak’taki A sınıfı ofis alanı toplam 430 bin metrekareyi buluyor.
Vadistanbul Bulvar’da kusursuz şekilde çözümlenmiş altyapıya sahip ofislerin toplam alanı 300 bin metrekareyi buluyor. Ayazağa bölgesinin gelişiminde öncü olan Vadistanbul Bulvar, sadece Bulvar etabıyla İstanbul’da yeni bir iş ve yaşam merkezini oluşturacak.
TÜRK İNŞAAT SEKTÖRÜNÜN SEMBOL PROJESİ
424 bin metrekare arsa üzerinde geliştirilen Vadistanbul, 1 milyon 350 bin metrekarelik inşaat alanıyla Türkiye’nin en büyük projeleri arasında yerini alırken, donatılarıyla da sembol bir proje olarak öne çıkıyor. Vadistanbul’un Bulvar etabında; ofis, alışveriş caddesi, AVM ve otel yer alacak. 
Vadistanbul’da; 2.500 konut, 108 bin m2 net kiralanabilir alanı olan alışveriş merkezi, 760 metre uzunluğundaki cadde üzerinde yer alan cadde mağazaları, restoranlar, 300 bin metrekare ofis alanı ile 25.500 metrekare toplam alana sahip 5 yıldızlı otel bulunuyor. Vadistanbul projesinin içinden geçen 2,4 kmlik Sadabad Deresi ile nehir hattında konumlandırılacak doğa içindeki yeme – içme alanları da eşsiz bir donatı olarak dikkat çekiyor. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...