Dumankaya Mozaik’te avantajlı konut fırsatı!

Dumankaya Mozaik’te avantajlı konut fırsatı!

Ekonomi Haberleri

Dumankaya İnşaat, İstanbul Sancaktepe'deki Mozaik projesinde yeni kampanya başlattı.

Dumankaya İnşaat, İstanbul Sancaktepe'deki Mozaik projesinde yeni kampanya başlattı. 2 bin 134 liradan başlayan taksitlerle ev sahibi olma fırsatının sunulduğu projede 60 ay sıfır faiz seçeneği bulunuyor.
Peşin alımlara özel yüzde 12'lik indirimin uygulandığı Dumankaya Mozaik Projesi az katlı mimarisiyle dikkat çekiyor. Stüdyo ve 1+1’den 4+1'e kadar uzanan konut seçeneklerinin yer aldığı proje konumuyla dikkat çekiyor.
3. Köprü, şehir hastanesi ve metro istasyonu gibi merkezi noktalara yakınlığıyla bilinen Dumankaya Mozaik, toplamda 3 etaptan oluşuyor. 64 bin metrekare alan üzerine kurulan ve geniş yeşil alanlarıyla öne çıkan Mozaik'te 450 metrekarelik sosyal tesis, 330 metrekarelik açık yüzme havuzu, pergolalı oturma alanları, lavanta hasat alanları, aktivite ve etkinlik meydanı gibi seçenekler bir arada yer alıyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...