Ticaret devi Alibaba Türkiye'de atakta

Ticaret devi Alibaba Türkiye'de atakta

Ekonomi Haberleri

Çinli elektronik ticaret devi Alibaba.com ile E-Glober, Türk KOBİ’lerinin uluslarası pazarlara açılarak büyümelerine destek olacak yeni işbirliklerini duyurdu

Yeni işbirliği ile E-Glober, Alibaba.com’un Gold Supplier üyeliğinin Türkiye‘deki satışlarını ve yerel müşteri hizmetleri yönetimini gerçekleştirecek, Alibaba.com ile işbirliği içinde müşteri ilişkilerini yürütecek. 
Alibaba.com Türkiye Ülke Müdürü Cüneyt Erpolat, yeni işbirliğiyle daha çok sayıda küçük işletmenin ürünlerini daha fazla uluslararası alıcıya ulaştırmalarına destek olacaklarını söyledi. 
E-Glober Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Yalçındağ ise, Türkiye’nin genç bir girişimciler ülkesi ve yüksek  kaliteli ürün ve hizmetlerin adresi olduğunu ifade etti.  

Uzun süreli bağlılık
Cüneyt Erpolat, bu işbirliğinin aynı zamanda Alibaba.com’un Türkiye’ye olan uzun süreli bağlılığını da bir kez daha vurgulayacağını anlattı. Dünyanın çeşitli ülkelerindeki küçük ve orta ölçekli işletmelerin, Türk tedarikçilerden ürün temin etmek için taleplerini Alibaba.com’a ilettiğini açıklayan Erpolat, Alibaba.com Türkiye olarak Türk İş dünyasının bu yeni ve potansiyel müşterilere ulaşmasına katkıda bulunmayı hedeflediklerini sözlerine ekledi.
Dünyanın en büyük E-ticaret portalı Alibaba.com ile başlayan bu güçlü işbirliğinin Türkiye için doğuracağı olumlu sonuçlara olan inancını dile getiren Yalçındağ, Türkiye’nin dış ticaret potansiyelini artırarak geliştirmenin bu işbirliğinin ilk hedefi olduğunu belirtti. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...