Emeklilerin sevinç gözyaşı

Düzenleyen:
Emeklilerin  sevinç gözyaşı

Ekonomi Haberleri

TOKİ Mamak Gülseren Mahallesi’nde yaptırdığı 952 konuttan engelli, emekli ve dar gelirli vatandaşlar için ayrılan 583 konutun kura çekilişi yapıldı.

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi'nin (TOKİ) Mamak Gülseren Mahallesi’nde yaptırdığı 952 konuttan engelli, emekli ve dar gelirli vatandaşlar için ayrılan 583 konutun kura çekilişi yapıldı. Çekilişle ilk defa ev sahibi olanlar sevinçten gözyaşlarını tutamadı. Proje hakkında bilgi veren TOKİ Finans Daire Başkanı Ayhan Karaca, “Projemiz kentsel dönüşüm kapsamında yapıldı. Yaklaşık 2 bin konuttu. Bunların yarısı hak sahiplerine verildi, geri kalanını da vatandaşlarımıza satışa sunduk. Kurasını çekeceğimiz 546 konutu alt gelir grubumuz ve emeklilerimiz için ayırmıştık. Emeklilerimize ayrılan 146 kontenjanın bin 250 civarında başvuru almış durumdayız” diye konuştu. 

 

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...