Vodafone-Huawei iş birliği

Düzenleyen:
Vodafone-Huawei iş birliği

Ekonomi Haberleri

Vodafone, 2G ve 3G'li telefonunu getirene 999 liralık Huawei P8 Lite’ı yüzde 80'e varan indirimlerle verecek. Kampanyadan yararlanmak isteyenlerden “eski telefonların çalışır halde olması” şartı aranacak.

Ömer Temür İSTANBUL
Türkiye'de 1 Nisan'dan itibaren yeni bir döneme başlıyor. Operatörler bu döneme hazırlık için 4.5G ile uyumlu telefonlarını şimdiden piyasaya sürerken Vodafone'dan herkesi akıllı telefon sahibi yapacak bir hamle geldi. Dünyanın üçüncü büyük cihaz üreticisi Huawei ile iş birliğine giden Vodafone, 4.5G uyumlu Huawei P8 Lite akıllı telefonu Vodafone Çok Satanlar Masası’nda herkes için erişilebilir fiyatlarla satışa sunuyor. Kampanya kapsamında, markası ve modeli ne olursa olsun, çalışır durumdaki eski cep telefonlarını Vodafone’a getiren aboneler, Huawei P8 Lite’a yüzde 80’e varan indirimlerle sahip olabilecek. Huawei P8 Lite, Vodafone abonelerine peşin fiyatına 999 TL, 24 ay taksitle ise ayda 8 TL’den başlayan ek ödemelerle sunulacak. 
Dijital Dönüşüm’ün gerçekleşebilmesi için Türkiye’de herkesin akıllı telefon sahibi olması gerektiğini belirten Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Ender Buruk, “Mobil iletişimde yeni bir dönemi başlatacak olan 4.5G teknolojisinde de herkese en uygun cihazların en cazip avantaj ve tekliflerle sunulmasının öncüsü olacağız. Huawei P8 Lite kampanyamız ile bunun ilk adımını attık. Buna göre, Vodafone 4.5G uyumlu Huawei P8 Lite akıllı telefon, tüm operatörler arasında sadece Vodafone mağazalarında satılacak. Bu kampanyayla ilk kez akıllı olmayan telefonlar da dahil çalışır durumdaki her türlü telefonu kabul edip, abonelerimize Huawei P8 Lite’a indirimli sahip olma imkânı vereceğiz. Başka bir deyişle, eski G’lerini getiren abonelerimize Vodafone 4.5G uyumlu Huawei P8 Lite’ı sunacağız" dedi. 
GÖRÜNTÜ VE SESTE İDDİALI
4.5G uyumlu P8 Lite, görüntüleme ve ses özellikleriyle dikkat çekiyor. 13 megapiksel arka kamerası sayesinde düşük ışıkta bile görüntüleme sağlayan cihaz, 5 megapiksellik ön kamerası ile de en iyi selfie’leri çekmeyi mümkün kılıyor. HDR fotoğraf ve 1080p HD video kodlama ve çözme imkânı sunan 8 çekirdekli 64-bit Kirin 620 işlemci tarafından desteklenen Huawei P8 Lite'ın hoparlörleri ise genişletilmiş entegre ses çemberi sayesinde birden fazla ses frekans geliştirme teknolojisi ve HDR gürültü azaltma teknolojisi ile farklılaşıyor. Cihaz, 5 inç HD IPS ekranı, 7.7 mm kasası ve batarya dahil 131 gr ağırlığı ile rahat ve kolay kullanım avantajı sunuyor.

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...