TOKİ’nin sitesinden borcunuzu öğrenin

Düzenleyen:
TOKİ’nin sitesinden borcunuzu öğrenin

Ekonomi Haberleri

TOKİ'den konut ya da iş yeri alan vatandaşlar, taksit ödemeleri ile güncel borç bakiyelerini internet üzerinden takip edebilecek

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, TOKİ'den konut ya da işyeri alan ve taksitleri devam eden vatandaşların, taksit ödemeleri ile güncel borç bakiyelerini takip edebilmeleri amacıyla “Online Taksit Sorgulama” sistemini hizmete sunduklarını söyledi. Sisteme TOKİ'nin www.toki.gov.tr adresinin sağ üst köşesinde bulunan linkten ulaşılabileceği bilgisini veren Turan, “Vatandaşlarımız TOKİ'ye ve ilgili bankalara başvurmadan, ödemelerini idaremizin web sayfasından güncel bir şekilde görebilecekler” dedi. Sorgulama ekranında, “Proje adı, vatandaşın borçlu bulunduğu banka, sözleşme tarihi, sözleşme tutarı, ödenen taksitlerin toplamı, ödenen taksit sayısı ve ödenmemiş taksit sayısı” gibi verilere ulaşımın sağlanabildiğine dikkati çeken TOKİ Başkanı, böylelikle vatandaşların TOKİ’ye olan borçlarına anlık ulaşma imkanına sahip olacaklarını ifade etti. Sistemde, Türkiye Halk Bankası ve Ziraat Bankası aracılığı ile satışı gerçekleştirilen konutlar için sorgulama yapılabiliyor.

 

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...