Kilosunu 25 liradan satışa sundu

Düzenleyen:
Kilosunu 25 liradan satışa sundu

Ekonomi Haberleri

Elazığlı balıkçılar tarafından Karakaya Barajı’nda 1 metre 65 santim uzunluğunda turna balığı yakalandı. Balığı balıkçılar pazarına getiren Celal Balıbey, kilosunu 25 liradan satışa çıkardı.

Elazığ Karakaya Barajında balıkçılar tarafından 1 metre 65 santim boyunda ve 103 kilo ağırlığındaki turna balığı yakalandı. Yakalanan turna balığını balıkçılar pazarına getiren Celal Balıbey, kilosunu 25 liradan satışa çıkardı. Balık pazarında balığı gören vatandaşlar balık hakkında meraklarını gidererek, fotoğrafını çekti. Balığı, Karakaya Barajı 9. bölgesinde Baskil’in sahil kısmında yer alan Bilaluşağı köyü civarında yakalandığını söyleyen Celal Balıbey, “Geçen gün bunun biraz daha küçüğünü yakalamıştık. Bugün yakaladığımız balık ise 103 kilo ve 1 metre 65 santimetredir. Bu balığı parçalayarak et şeklinde kilosunun 25 liradan satmayı düşünüyoruz. Turna balığının yakalanışı oldukça zordur. Bu balık Karakaya Barajı’nın en derin ve dip noktalarında bulunur. Sık sık rastlanan bir balık değildir. Küçükle, büyük arasında da büyük derecede lezzet farkı vardır. Turna balığı ne kadar büyük olursa o kadar lezzetlidir” dedi.

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...