Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İran'dan sürpriz doğalgaz açıklaması

Düzenleyen:
İran'dan sürpriz doğalgaz açıklaması

Ekonomi Haberleri

İran Dışişleri Bakanlığı Ticaret ve Enerji Müzakereleri Direktörü Mansur, ''Doğalgazın Türkiye üzerinden taşınması mümkün" dedi.

İran Dışişleri Bakanlığı Ticaret ve Enerji Müzakereleri Direktörü Cevad Emin Mansur, uluslararası yaptırımların kaldırılmasının ardından Avrupa'ya doğalgazın Türkiye üzerinden ulaştırılmasının mümkün olduğunu söyledi.

 
Mansur, İran'a yönelik yaptırımların kaldırılmasının ardından doğalgaz kaynaklarının Avrupa pazarına arzını da değerlendireceklerini vurguladı.
 
Mansur, "Avrupa pazarından talep olması halinde, doğalgazın Türkiye üzerinden taşınması mümkün. Böyle bir ticareti etkileyecek birçok faktör var, şimdiden ne olacağını söyleyemeyiz. Yaptırımların tamamının kaldırılmasını bekliyoruz, ardından doğalgazın pazarlanmasını, rotaları ve alıcıları değerlendirebiliriz" dedi.

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...