Doblo’nun Ram’ı, ABD’de ‘en yeşil ticari’ seçildi

Düzenleyen:
Doblo’nun  Ram’ı, ABD’de ‘en yeşil ticari’ seçildi

Ekonomi Haberleri

Tofaş’ta geliştirilen Fiat Doblo’nun Ram markalı versiyonu ProMaster City, ABD’de çevre ödülü aldı.

Şirket açıklamasına göre, Tofaş tarafından üretilerek ABD’ye ihraç edilen Fiat Doblo’nun Ram markalı versiyonu ProMaster City, Green Car Journal tarafından 2016 yılının “Yeşil Ticari Aracı” seçildi. Green Car Journal editörleri, ödülün sahibini belirlerken ABD pazarındaki tüm potansiyel ticari araçları gözden geçiriyor ve çevresel özelliklerin yanı sıra müşterilerin aradığı fonksiyonellik, çok yönlülük, güvenlik, değer ve stil gibi geleneksel kriterleri de göz önünde bulunduruyor. ProMaster City, doğrudan ticari müşterilerin talepleriyle oluşturulan, sınıfının en iyisi birçok fonksiyonel unsuru bünyesinde barındırıyor. 

YAKIT CİMRİSİ
Ram Marka Direktörü Bob Hegbloom, Ram ProMaster City’nin aldığı ödülden dolayı büyük gurur duyduklarını ifade ederek, “ProMaster City, yakıt ekonomisi ve kapasite gibi özellikleri ön plana çıkan tüm ticari versiyonlarıyla muazzam bir başarı yakaladı” değerlendirmesinde bulundu.

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...