Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Maliye Bakanı'ndan emekliye ev müjdesi

Düzenleyen:
Maliye Bakanı'ndan emekliye ev müjdesi

Ekonomi Haberleri

Maliye Bakanı Naci Ağbal, "Seçim beyannamenizdeki müjdemiz kapsamında, Bayburt'ta emeklilerimiz için 200 konut yapımına başlayacağız" dedi.

Bakan Ağbal, yaptığı açıklamada, AK Parti'nin seçim beyannamesindeki müjdeler kapsamında Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergun Turan ile bir görüşme gerçekleştirdiğini belirtti. Görüşmede, AK Parti'nin emeklileri kapsayan müjdeleri başta olmak üzere Bayburt'ta TOKİ işbirliğiyle gerçekleştirilecek kentsel dönüşüm projelerinin ela alındığını ifade eden Ağbal, "Seçim beyannamemizde emeklileri TOKİ vasıtasıyla konut sahibi yaptıracağımıza dair müjde vardı. Bu kapsamda TOKİ Başkanımız Ergun Turan ile bir görüşme yaptık. Seçim beyannamenizdeki müjdemiz kapsamında Bayburt'ta emeklilerimiz için 200 konut yapımına başlayacağız. Bu konutlarımızdan sadece emeklilerimiz faydalanabilecek" diye konuştu.

Ağbal, TOKİ Başkanı Turan ile gerçekleştirdiği görüşmede Bayburt'ta uygulanacak kentsel dönüşüm projesinin de ele alındığına işaret ederek, "TOKİ ile Bayburt Belediyesi arasında yürütülen kentsel dönüşüm çalışmalarının hepsi tamamlandı. Bayburt'taki kentsel dönüşümle ilgili çalışmalarda 2016 yılında başlayacak. Ben şimdiden bu çalışmaların Bayburtumuza hayırlı olmasını temenni ediyorum" ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...