Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İnternetten araç alırken kaporayı kaptırmayın

Düzenleyen:
İnternetten araç alırken kaporayı kaptırmayın

Ekonomi Haberleri

Motorlu Araç Satıcıları Federasyonu (MASFED) Başkanı Aydın Erkoç, internette reklamını görüp beğendikleri araç "başkasına satılmasın" diye kapora gönderen pek çok kişinin dolandırıldığını belirterek, alıcılara bu konuda dikkatli olmalarını önerdi.

Motorlu Araç Satıcıları Federasyonu (MASFED) Başkanı Aydın Erkoç, internette reklamını görüp beğendikleri araç "başkasına satılmasın" diye kapora gönderen pek çok kişinin dolandırıldığını belirterek, alıcılara bu konuda dikkatli olmalarını önerdi. Erkoç, son günlerde internette piyasa değerinin altında gösterilerek tüketici için cazip kılınan pek çok araç alışverişinde "kapora dolandırıcılığı"nın arttığını söyledi. Vatandaşların, satıcının güvenirliliğini teyit etmeden kapora yatırmaması gerektiğini vurgulayan Erkoç, "İnternetten araç alanlar, kapora yatırırken iyi düşünsün. Anlaşma yapılırken ve önden ödeme yapılırken çok dikkat edilmesi gerekmektedir" dedi. MASFED Başkanı Erkoç, kapora dolandırıcılığının yanı sıra vatandaşların kilometresiyle oynanmış, ağır kazalara karışmış, ciddi teknik ve kalıcı problemleri olan araçları farkına varmadan ve değerinin çok üstünde paralar vererek alıp mağdur olabildiğini de aktardı.

 

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...