Petrol fiyatlarıyla ilgili önemli açıklama

Düzenleyen:
Petrol fiyatlarıyla ilgili önemli açıklama

Ekonomi Haberleri

Goldman Sachs petrol fiyatlarında gerilemenin devam edeceği beklentisini tekrarladı. Petrol fiyatı için 20 dolar/varil öngörüsünün arkasında durdu

 Sachs, OPEC'in Aralık ayı toplantısında üretimi kısmaktan geri durmasının ve hali hazırda zayıf olan temel göstergeleri daha da kötüleşmesinin etkisiyle petrol fiyatlarında gerilemenin devam edeceği beklentisini tekrarladı. Petrol fiyatı için 20 dolar/varil dip öngörüsünün arkasında duran Goldman Sachs, petrol fiyatının bu seviyeye düşmesi halinde şirketlerin zarar etmekten kaçınmak için üretimlerini kısmak zorunda kalacaklarını savundu. Bununla birlikte global petrol stoklarının depolama kapasitesinin altında kalmaya devam edeceğini öngören Goldman Sachs, ABD'de açılanpetrol sondaj ve üretim kuyusu yasısının arzda gerekli düşüşe başarmak için çok yüksek olması nedeniyle fiyatlarnda yeniden dengelenmenin başarılmaktan uzak olduğunu ifade etti.

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...