Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ekonominin kahramanlarını Erdoğan ödüllendirecek

Düzenleyen: / Kaynak: iha
Ekonominin kahramanlarını Erdoğan ödüllendirecek

Ekonomi Haberleri  / iha

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO), ‘Ekonomiye Değer Katanlar’ ödül töreninde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı ağırlıyor.

Geçen yıl Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun ve çok sayıda bakanın iştirakiyle yapılan geleneksel ödül gecesi, bu sene de üst seviyede devlet erkanını ağırlayacak. 21 Aralık Pazartesi günü Merinos AKKM’de düzenlenecek törenin bu seneki konuğu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olacak. Bu sene 7 ayrı kategoride 71 ödül verilecek. Türkiye’deki oda ve borsalar arasında ilk defa BTSO tarafından gerçekleştirilen Bursa İnovasyon Ligi Araştırması’nın sonuçlarına göre ilk 10 sırada yer alan işletmeler de organizasyonda açıklanacak. Adeta ekonominin ‘Oscar’ töreni haline gelen programda iş dünyası temsilcisine ödülleri takdim edilecek.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Bursa iş dünyası ile buluşacağı ödül töreninde, Türk vatandaşı olan Suriye asıllı genç piyanist Tambi Cimuk da mini bir konser verecek. Konserin ardından Erdoğan ve devlet erkânı, ekonomiye katma değer atan firmalara ödüllerini takdim edecek.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN BU YIL 2. KEZ BTSO’NUN KONUĞU OLUYOR

BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, Ekonomiye Değer Katanlar Töreni’nin 42 yıldır Bursa Ticaret ve Sanayi Odası tarafından şehir ve ülke ekonomisine en yüksek katkıyı sağlayan kişi ve firmaların ödüllendirildiği önemli bir platform olduğunu belirtti.

Bursa’nın ve Türkiye’nin büyümesinde aktör rolü üstlenen işadamlarına ve firmalara ödüllerin verileceği törende Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı misafir edeceklerini belirten Burkay, “6 Şubatta Bursa iş dünyası ile buluşturduğumuz cumhurbaşkanımızı BTSO olarak bir kez daha ağırlamak bize büyük bir gurur verecek. Bakanlarımızın da katılacağı törenimiz her geçen yıl kalite çıtasını daha da yükseltiyor” dedi.

Düzenleyen:  - Ekonomi
Kaynak: iha
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...