Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Maliye Bakanlığı 25 uzman yardımcısı alacak

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Maliye Bakanlığı 25 uzman yardımcısı alacak

Ekonomi Haberleri  / AA

Maliye Bakanlığı merkez teşkilatında yer alan başkanlık, genel müdürlük ve müstakil daire başkanlıklarında çalıştırılmak üzere sınavla 25 maliye uzman yardımcısı alınacak.

Konuya ilişkin duyuru, Resmi Gazete'de yayımlandı.
Buna göre, giriş sınavına, 5-6 Temmuz 2014 veya 4-5 Temmuz 2015 tarihli Kamu Personel Seçme Sınavlarından KPSSP54, KPSSP56, KPSSP71, KPSSP72 ve KPSSP105 puan türlerinin herhangi birinden 80 ve üzeri puan alan adaylar başvurabilecek.
Atama yapılacak kadro sayısının en fazla 20 katı kadar aday giriş sınavının yazılı bölümüne, en fazla 4 katı kadar aday ise sözlü bölümüne çağrılacak.
Giriş sınavının yazılı bölümü 7 Şubat 2016 tarihinde Ankara'da yapılacak. Yazılı sınavda başarılı olanlara sözlü sınavın yeri, günü ve saatine ilişkin yazı, sınav tarihinden 20 gün önce gönderilecek ve yazılı sınavda başarılı olanların listesi Maliye Bakanlığı ve Personel Genel Müdürlüğü internet sayfalarında duyurulacak.
Başvurular 4 Ocak 2016 tarihinde başlayacak, 15 Ocak 2016'da saat 17.30'da sona erecek.

Düzenleyen:  - Ekonomi
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...