Vadiyaka'nın 50 dükkanı 24 Ocak'ta satılacak

Düzenleyen:
Vadiyaka'nın 50 dükkanı 24 Ocak'ta satılacak

Ekonomi Haberleri

Fuzul Yapı’nın Başakşehir’deki Vadiyaka projesinin ‘cadde dükkânları’ 199 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkacak

Önder Çelik İSTANBUL
Bugüne kadar 4000 konut ve 400 ticari ünite üreten Fuzul Yapı’nın Başakşehir’de inşa ettiği Vadiyaka projesinin 50 adet ticari ünitesi, 24 Ocak Pazar günü satışa çıkıyor. Müzayede firması Eskidji’nin düzenleyeceği organizasyonla açık artırma usulü ile satılacak ticari ünitelerin büyüklüğü 78 ila 306 m² arasında değişiyor. Ticari üniteler 199 bin TL’den başlayan fiyatlarla yatırımcısıyla buluşacak. Başakşehir’in; Şehir Hastanesi, Kanal İstanbul projesi, 3. Havalimanı, Kuzey Marmara otoyolu gibi mega projelerin kesişim noktasında yer aldığını kaydeden Fuzul Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Eyüp Akbal, “Bölgede kamu ve özel sektör yatırımları 120 milyar doları bulacak. Mega projelerle Başakşehir’in nüfusunun 400 binden 1 milyona çıkacağını düşünüyorum. İlçede metrekare fiyatları 2000’li yıllarda 500 TL iken bugün 4600 ile 6 bin TL bandına dayandı. Başakşehir yabancılar başta olmak üzere yatırımcıların gözdesi oldu” dedi. Vadiyaka Başakşehir Cadde dükkanlarının Haziran 2017’de teslim edilmesi planlanıyor.
1500 KONUTLUK YENİ PROJE 
Başakşehir’e yaptıkları yatırımlara devam edeceklerini belirten Eyüp Akbal, “Proje geliştirici firma olarak dahil olduğumuz konsorsiyum ile Başakşehir Belediyesi’nin 116 bin metrekarelik arazi ihalesini kazandık. 2016 yılının ilk yarısında 1500 konutluk ve çok sayıda ticari ünitenin de yer alacağı karma projemize başlayacağız. Hedefimiz 10 yıllık bir süreçte 1.5 yıllık periyodlarla yeni marka projelere imza atmak, bölgenin kalkınmasına katkı sağlamak” dedi.

 

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...