THY'den yolcularına bilet değişikliği duyurusu

Düzenleyen: / Kaynak: AA
THY'den yolcularına bilet değişikliği duyurusu

Ekonomi Haberleri  / AA

Türk Hava Yolları (THY), 17 Ocak 2016 ile öncesinde düzenlenen biletlerle 17-19 Ocak'ta İstanbul kalkışlı ya da varışlı uçuşlarda seyahat edecek yolcuların, olumsuz hava koşulları nedeniyle bazı haklardan yararlanabileceklerini duyurdu.

THY'nin resmi internet sitesinden "İstanbul'daki Olumsuz Hava Koşullarından Etkilenen Yolcularımızın Dikkatine" başlıklı duyuruya göre, yolcuların rezervasyon değişiklikleri aynı ücret sınıfı ve kabinde müsait koltuk durumuna bakılmadan ücretsiz olarak gerçekleştirilecek.Yolcuların, biletlerindeki iptal ve iade işlemini gerçekleştirirken ücret koşullarına bakılmayacak ve iadeleri kesintiye uğramayacak. Ayrıca grup rezervasyonları için de aynı şekilde iptal ve iade işlemi yapılabilecek.Yolcular, herhangi bir ücret farkı ödemeden bilet süresini 1 Şubat 2016'ya kadar uzatabilecek. İadeler, bu işlem sırasında kesintiye uğramayacak. Bilet süresini 1 Şubat 2016 tarihinden sonrası için uzatmak isteyen yolcular, işlem ücret koşulları doğrultusunda bunu gerçekleştirilebilecek. Haklardan yararlanmak isteyen yolcuların bilet işlemlerinizi en geç 27 Ocak'ta gerçekleştirmeleri gerekiyor.

Düzenleyen:  - Ekonomi
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...