Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Brent petrol tekrar 30 doların altında

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Brent petrol tekrar 30 doların altında

Ekonomi Haberleri  / AA

Brent petrolün varil fiyatı yeniden 30 doların altına geriledi.

Dün, en yüksek 32,78 doları gören ve bu seviyeden gelen satışlarla 30 doların üzerinde dengelenen Brent petolün varil fiyatı bugün yeniden 30 doların altına düştü.

Brent petrolün varil fiyatı, Suudi Arabistan’a ait petrol şirketi Aramco’nun petrol yatırımlarını azaltmayacağını açıklamasının ardından bugün 29,33 dolar seviyesine kadar indikten sonra şu dakikalarda 29,70 dolar seviyelerinden işlem görüyor.

Batı Teksas türü ham petrolün (WTI) varil fiyatı ise şu dakikalarda 29,56 dolar seviyesinde bulunuyor.

Analistler, petrol fiyatlarında oynaklığın sürdüğünü, küresel ekonomik büyümeye dair endişelerin devamı halinde petrol fiyatlarındaki yükselişlerin kalıcı olmasının beklenmediğini kaydediyor.

Piyasaların bu hafta ABD Merkez Bankası (Fed) ve Japonya Merkez Bankası (BoJ) para politikası toplantılarını takip edeceğini belirten analistler cuma günü açıklanacak ABD büyüme verisinin de piyasaların yönü üzerinde etkili olacağını ifade ediyor.

Düzenleyen:  - Ekonomi
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...