Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ergaz ile DKY’den ortak inşaat projesi

Düzenleyen:
Ergaz ile DKY’den ortak inşaat projesi

Ekonomi Haberleri

Enerji ve inşaat sektörünün iki önemli firması Ergaz ile DKY, Ataşehir’de hayata geçirilecek ortak inşaat projesinde buluştu

Enerji sektörünün önemli aktörlerinden Ergaz ile inşaat sektörünün tecrübeli ismi DKY İnşaat, İstanbul Ataşehir’de 40 bin m2 inşaat alanına sahip karma tip yaşam öngörülen ortak inşaat projesinde buluştu. Ergaz Genel Merkezinde emlak ve hukuk danışmanları eşliğinde, Ergaz A.Ş. Genel Müdürü Abubekir Yağız ve DKY İnşaat Onursal Başkanı İbrahim Dumankaya tarafından atılan imzalar neticesinde projeye start verildi. Yaklaşık 120 milyon TL tutarındaki bu yatırıma ilişkin konuşan Ergaz A.Ş. Genel Müdürü Abubekir Yağız, “Enerji sektöründeki faaliyetlerimizin yanı sıra inşaat alanında da prestijli bir projeyle start vermiş olmaktan memnun olduğumuzu belirtmek istiyorum, hayırlı olsun” dedi. DKY İnşaat’ın tecrübesini yanlarında hissetmekten mutluluk duyduklarını kaydeden Yağız, şöyle konuştu: “Projemiz gayrimenkul sektörünün parlayan yıldızı olan Ataşehir’de yer alması açısından önemlidir. Gayrimenkul sektörünün kalbi olabilecek konumdaki projemiz, yatırımcılar açısından tercih edilecek niteliklerde olacak. Lokasyon olarak Palladium Alışveriş Merkezinin yanında olması projemizi oldukça değerli kılmaktadır. Ticari ve konut plaza olarak tasarlanacak.”
DKY İnşaat Onursal Başkanı İbrahim Dumankaya da, “Bu yeni projemiz her iki tarafa da hayırlı uğurlu olsun. Ergaz gibi güçlü ve güvenilir bir firmayla ortak projede bulunmaktan memnun olduğumu belirtiyorum” dedi.

 

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...