Patronlardan hain saldırılara lanet yağdı

Düzenleyen:
Patronlardan hain saldırılara lanet yağdı

Ekonomi Haberleri

İş dünyası, "Ülkemizin birliğini hedef alan bu saldırılara karşı, bundan önce olduğu gibi bugünlerde de dik duralım, bölücülere fırsat tanımayalım" mesajı verdi

Terör olaylarına iş dünyası da büyük tepki gösterdi. Saldırıları lanetleyen patronlar, birlik ve beraberliğin korunması gerektiğini vurguladı.
¥ TÜSİAD Başkanı Cansen Başaran Symes: "Malesef terör saldırısıyla toplum olarak bir defa daha sarsıldık. Ben bu tarifi imkânsız, insanlık dışı saldırıda hayatını kaybeden herkesin ailelerine ve yakınlarına başsağlığı, sabır ve yaralılara da acil şifalar diliyorum."
¥ İSO Başkanı Erdal Bahçıvan: "Terörün insanlık tanımayan çirkin yüzü, bir defa daha ortaya çıkmıştır. Ülkemizin ve toplumumuzun bütünlüğünü ve birliğini hedef almış bu saldırılara karşı, Türkiye’nin bundan önce olduğu gibi bugünlerde de dik duracağına yürekten inanıyoruz. Terör, asla muvaffak olamayacaktır."
¥ Ege Genç İşadamları Derneği Başkanı Seda Kaya: "Türkiye savaş ortamına çekilmek isteniyor. Ortak hareket etmeliyiz. Hepimiz aynı gemideyiz. O gemi batacak olursa, hepimiz etkileniriz. Gençlere yönelik ekonomik bir gelişim sağlanırsa, teröre altın tepside sunulan insan kaynağı da meşru mecralara kaymış olacaktır."
¥ YASED: "Çok sayıda vatandaşımızın hayatını kaybetmesine ve yaralanmasına yol açan saldırıyı ve terörün her şeklini, insanlık suçu olarak değerlendiriyor ve şiddetle kınıyoruz. İçinde bulunduğumuz dönemde teröre karşı birlik, beraberlik ve sağduyu içinde ortak hareket etmek her zamankinden daha büyük önem taşımaktadır."
¥ MÜSİAD: "Terörün dili, dini, ırkı ve mazereti yok. Her türlüsünü lanetliyoruz. Yaşanan tüm olaylarda dimdik ayakta kaldığımızı hep gösterdik. Bilinmelidir ki, yine ayaktayız ve teröre karşı etkin mücadelemiz devam edecek."

 

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...