Bir dönem sona eriyor!

Düzenleyen:
Bir dönem sona eriyor!

Ekonomi Haberleri

HGS ve OGS parası ödemeden köprü ve otoyollardan yaptıkları kaçak geçişleri önlemek amacıyla yürütülen çalışmalar hızlandırıldı.

Yabancı araçların Hızlı Geçiş Sistemi (HGS) ve Otomatik Geçiş Sistemi (OGS) parası ödemeden köprü ve otoyollardan yaptıkları Kaçak geçişleri önlemek amacıyla yürütülen çalışmalar hızlandırıldı. gümrük bakanlığı, yeni sistem için kolları sıvadı. Habertürk'ün haberine göre, gündemdeki seçeneklere göre, yabancı araçlara geçici HGS kartı takılacak. Sınır kapılarına girişte verilecek HGS kartına belli tutarda para yüklenecek. Çıkışta kullanılmayan bakiye iade edilecek. Bir başka seçenek ise kameralardan plaka takibi. Bu yöntemde de HGS kameraları ile saptanan plakalar, Ulaştırma Bakanlığı tarafından anında gümrüklere iletilecek. Gümrükten çıkış sırasında ücretler topluca tahsil edilecek.

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...