Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Emeklilere Mart müjdesi!

Düzenleyen:
Emeklilere Mart müjdesi!

Ekonomi Haberleri

Çalışan emeklilerden yüzde 10 kesinti kalktı. Ancak 'kesinti'siz maaş bu aya yetişmeyince, Mart'ta fark ödenmesi ihtimali doğdu..

Takvim'de yer alan habere göre emekli olup Bağ-Kur kapsamında çalışanlar yeni zam elde etti. Bu kişilerin maaşından yapılan yüzde 10'luk kesinti çıkarılan yasayla kaldırıldı. Bu düzenlemenin içinde yer aldığı yasa da 10 Şubat'ta yürürlüğe girdi.

 
GELİR ARTIYOR
 
Çalışan emekliler bu zammı bu ayki maaşlarında görmeyi bekliyordu. SGK yetkililerinin Takvim'e verdiği bilgiye göre; maaş işlemleri ay başından itibaren başlıyor.
 
Yasanın 10 Şubat'ta yürürlüğe girmesi nedeniyle, yeni düzenlemenin sisteme yansıtılamadığı, 'kesinti'siz maaş ödemesinin bu aya yetişmediği öğrenildi. 'Kesinti'siz maaş bu aya yetişmeyince, Mart'ta kapsamdaki emeklilere fark ödenmesi ihtimali doğdu.
 
Emekliler çalışma yetişirse Mart'ta 2 kesintiyi birden geri alacak.

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...