Şirketler kâra geçti kapatmayacağız

Düzenleyen:
Şirketler  kâra geçti kapatmayacağız

Ekonomi Haberleri

Kaynak Holding Yönetim Kurulu Başkanı İmran Okumuş, hiçbir şirketi kapatmayacaklarını belirterek, “Şirketler kârlı duruma geçti, iyi bir şekilde yoluna devam ediyor” dedi

Kaynak Holding Yönetim Kurulu Başkanı İmran Okumuş, holdinge bağlı hiçbir şirketi kapatmayacaklarını, hiçbir mülkü satmayacaklarını ve devletine, milletine bağlı olan hiç kimsenin iş akdini fesh etmeyeceklerini söyledi. Holding'e bağlı şirketlerin sayısının her geçen gün arttığını ve son olarak 58'e ulaştığını bildiren Okumuş, halen hukuki anlamda imaj çalışmalarının devam ettiğini belirterek, birçok belge ve şirketin ortaya çıkacağına yönelik inancını dile getirdi. Kaynak Holding’e 6 arkadaşıyla birlikte “kayyum” olarak atandığını, yönetime atandıklarında, şirketlerin batacağına ilişkin söylemlerin iletildiğini anımsatan Okumuş, şöyle devam etti:
“Çok şükür 90 gün oldu. 3 ay maaş dağıttık, inşallah bu ay 4. maaşı dağıtıyoruz. Toplamda holdingin ücret ödemesi vergiler dahil 22 milyon lira. Tam tersi oldu, şirketler kârlı duruma geçti, iyi bir şekilde yoluna devam ediyor. Gidişat mükemmel, otorite sağlandı. O yüzden kamuoyundan destek görüyoruz. Bize sahip çıkıyorlar.”
Holding'i “beyinleri yıkanmış insanlardan temizlediklerini” belirten Okumuş, şu anda iş ve aş için çalışanların görev yaptıklarını söyledi. Okumuş, şirketlerin toplam cirosunun 2015 yılında 2.1 milyar lirayken bu yılki hedefin 2.3 milyar lira olduğunu söyledi. NT mağazalarında Fethullah Gülen'in kitaplarının satışını yasakladıklarını belirten Okumuş, “İtina Et mağazalarında 5 çeşit etten birini satmama kararı almak gibi bu da. Bu bizim ticari tercihimiz” dedi. İmran Okumuş, Holding'e bağlı şirketlerin ülkenin millî şirketleri olduğunu, yolsuzluk, usulsüzlük, belge ve bilgilerin millete ulaştırılmasında sorumluluk payları bulunduğunu belirterek, "Bu ülkenin şirketleri, sahipleri de insanlarımız. Bu bilinçle burayı yönetiyoruz. Binlerce maskelinin, binlerce kandırılmış insanın bulunduğu bir insan havuzu bu şirketler" değerlendirmesini yaptı. ANKARA AA 

 

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...