Ömer Koç'tan çalışanlara 2 önemli mesaj

Düzenleyen:
Ömer Koç'tan çalışanlara 2 önemli mesaj

Ekonomi Haberleri

Geçirdiği kalp krizinin ardından hayatını kaybeden Mustafa Koç'un ardından Koç Holding'in kaptan köşküne geçen Ömer Koç, çalışanlarına elektronik posta ile mesaj gönderdi.

Koç, Mustafa Koç'un hedefleri doğrultusunda ilerleme ve yurt dışında hızlı büyüme mesajı verdi. "Sevgili ağabeyim ve Yönetim Kurulu Başkanımız Mustafa V. Koç'un aramızdan ani ayrılışının acısını hep birlikte yaşıyoruz. Kaybımızın yüreklerimizdeki acısı halen taze ve derindir" diyen Ömer Koç, vizyonu, liderliği ve insani değerleriyle silinmeyecek izler bırakan Mustafa Koç'un ardından kendisine duyulan güven için yönetim kuruluna da teşekkür etti. Vehbi Koç tarafından kurulan grubun Rahmi Koç sayesinde güçlendiğini, Mustafa Koç döneminde ise Türkiye'nin en büyük satın almalarıyla büyüdüğünü vurgulayan Ömer Koç, "Son olarak ileriye dönük hayalinin uluslararası arenada çok daha önemli başarılara imza atmak olduğunu bizlerle paylaştı. Bundan sonra Mustafa Bey'in bizlere emanet ettiği bu mirası, hep birlikte büyük ve güçlü bir aile olarak devralıp daha ileri götüreceğiz. Yeni hedefimizi gerçekleştirmek üzere uzun bir yola çıkıyoruz. Önümüzdeki dönemde bilhassa yurt dışı açılım fırsatlarını titizlikle inceleyeceğiz, küresel arenada yeni başarılar için çalışacağız" dedi.

AİLELERE DE TEŞEKKÜR ETTİ

 Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilen Ömer Koç, e-posta ile gönderdiği mesajda Koç Topluluğunun bu noktaya gelmesinde emeği geçtiğini ifade ettiği çalışanlara ve ailelerine de teşekkür etti.

 

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...