Bankadan gelen bu mesaja dikkat

Düzenleyen:
Bankadan gelen bu mesaja dikkat

Ekonomi Haberleri

4.5G'ye sadece sayılı günler kaldı; uyumlu olmayan SIM kartlar da haliyle bir bir değiştiriliyor. Ancak SIM kartı değişikliği ile birlikte bankalardan gelen tek kullanımlık şifreler de kesintiye uğruyor.

1 Nisan itibarıyla 4.5G hayatımıza giriyor. SIM kartı uyumlu olanların herhangi bir işlem yapmasına gerek kalmaksızın 4.5G'yi kullanabilmesi mümkün olacak; ancak SIM kartı eski ve dolayısıyla uyumsuz olanların bugünden kartını değiştirmesinde sonsuz fayda var.
Ancak SIM kartı değişikliği beraberinde ufak bir sorunu da getirecek. Habertürk'ün haberine göre, SIM kart değişikliği ne şekilde yapılırsa yapılsın kullanıcılar tek kullanımlık şifreyi bankalardan alamayacak. Zira bu değişiklikte birlikte bankalardan size tek kullanımlık şifrenin tarafınıza gönderilmediği konusunda uyarıda bulunan bir mesaj gelecek. Bu mesajı gördüyseniz yapmanız gereken tek şey ya bankaya doğrudan gidip ilgili evraklara imza atmak ya da telefon üzerinden bankanızı arayarak sorunu çözmek.

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...