Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Beta internetten satış rekoru kırınca Van’da mağaza açtı

Düzenleyen:
Beta internetten satış rekoru  kırınca Van’da mağaza açtı

Ekonomi Haberleri

Yeni yatırım alanlarını e-ticaret sayesinde belirleyen Beta, Türkiye genelinde 34’üncü mağazasını Van’da faaliyete geçirdi

Beta’nın İran pazarına açılma planında Van’ın önemine değinen Beta Genel Müdürü Barbaros Akyıldız, “Şirket olarak nüfus yoğunluğu ve İranlı turist akışından dolayı Van’a büyük önem atfediyoruz. Van mağazamız İran’dan gelecek turistler içinde önemli bir perakende noktası olacak. Özellikle mart ayında İranlı turistlerden büyük ölçüde alım bekliyoruz. Van’ı İran’a açılan kapı olarak görüyoruz. İrana yapılacak yatırımın zamanını Van mağazasına gelecek İranlı müşteri yoğunluğu belirleyecek’’ dedi. Mevsim normallerinin üzerinde seyreden sıcaklık nedeniyle perakende sektöründe durgunluk yaşandığını, öte yandan piyasa ortalamasına bakıldığında Beta’nın kışı çok kötü geçirmediğini dile getiren Barbaros Akyıldız, “11 Şubat itibariyle mağazalarımızın yüzde 50’sinde ilkbahar-yaz koleksiyonumuzun satışına geçtik. Şu anda satışlarımızın yaklaşık yüzde 30’u da yeni sezondan geliyor. Beta olarak yeni sezona çok iyi bir başlangıç yaptık” dedi. Geçtiğimiz seneyi 459 bin parça ürün satarak 55 milyon TL ciro ile kapattıklarını belirten Barbaros Akyıldız “Bu yıl yüzde 15-18 civarında artışla 65 milyon TL ciro hedefliyoruz. Ayrıca 2016 yılında İstiklal Caddesi’nde Grand Pera başta olmak üzere 5 yeni mağaza açacağız. Bunun yanı sıra 2017 yılında Erzurum’da ikinci, Trabzon ve Antalya’da ilk mağazalarımızı açacağız” dedi.

Ahmet Münir Eren VAN

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...