Sultanbeyli’ye göl götürecekler

Düzenleyen:
Sultanbeyli’ye  göl götürecekler

Ekonomi Haberleri

Sultanbeyli bölgesini geliştirme amaçlı projeler yapan Sur Yapı, 150 milyon lira yatırımla gerçekleştireceği Gölbahçe Evleri'ne suni göl de yapacak...

Sur Yapı, 150 milyon lira yatırımla İstanbul Sultanbeyli'de yeni bir projeye başlıyor. 21 dönüm arsa üzerine inşa edilecek Gölbahçe Evleri'nin içerisinde 7 bin metrekare göl ve bahçe alanı bulunuyor. Proje 6 blokta 227 konut olarak hayata geçirilecek. Sosyal alanlara özel önem verilen Gölbahçe Evleri'nde, göl, bahçe, çocuklar için özel alanlarla her türlü ihtiyacın karşılanabileceği ticari alanlar bulunacak. 400 yataklı Sultanbeyli Devlet Hastanesi ile ihale aşamasındaki metro hattına komşu konumda yer alacak Gölbahçe Evleri'nin satışında lansman avantajları da kullanılacak.
3. KÖPRÜ İLE DEĞERİ ARTACAK
Nisan 2014 tarihinden bugüne bölgeye 600 milyon TL’nin üzerinde yatırım yaptıklarını ve 1000’in üzerinde konut sattıklarını söyleyen Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, "Bölgeyi sürekli üzerine değer koyan bir pazar haline getirdik. 3. köprünün tamamlanması, Kuzey Marmara yolunun devreye girmesi ile bu bölgenin değerinin daha da artacağını düşünüyoruz" dedi. Sur Yapı'nın İdilia, İlkbahar ve İlkbahar 2 projelerinin ardından başlanan Gölyapı Evleri, 2+1, 3+1 ve 4+1 dairelerden oluşacak. Gölbahçe Evleri’nde 1+1 fiyatına 2+1 daire sahibi olunabileceğini müjdeleyen Elmas'ın verdiği bilgiye göre, 70 metrekare 2+1 daireler 275 bin liradan satışa sunulacak. 60 ay vade farksız ödeme fırsatının bulunduğu projede tamamı peşin ya da peşin+banka kredili ödemelerde yüzde 10 lansman indirimine ek yüzde 10 indirim daha sağlanacak.
 

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...