Ispartakule 5. etap arsasına 5 teklif!

Düzenleyen:
Ispartakule 5. etap arsasına 5 teklif!

Ekonomi Haberleri

Emlak Konut GYO'nun ‘İstanbul Avcılar Ispartakule 5. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi' ihalesinin 1.oturumu yapıldı. Kapalı zarf teklif alma usulü ile gerçekleştirilen ilk oturumda 5 firmadan teklif geldi.

İhaleye; İhlas Yapı Turizm ve Sağlık A.Ş. Site Gayr. İnş. San. ve TİC. LTD. ŞTİ. İş Ortaklığı, Torkam İnş. ve Yatırım A.Ş., Özülke İnşaat, Siyahkalem Mühendislik ve Sur Yapı End. San. ve TİC. A.Ş. Hatay Akpınar Mad. ve Yapı Malz. San. ve TİC. A.Ş. İş Ortaklığı'nın teklif verdiği ihalede firmalar teklif verdi.

EN YÜKSEK TEKLİF SUR YAPI'DAN

Avcılar Ispartakule 5. Etap arsası için en yüksek teklif Sur Yapı End. San. ve TİC. A.Ş. -Hatay Akpınar Mad. ve Yapı Malz. San. ve TİC. A.Ş. İş Ortaklığı'ndan geldi. Satış toplam geliri olarak 125 milyon lira öneren ortaklık Emlak Konut GYO'ya arsa payı olarak yüzde 20 oranında 25 milyon lira önerdi.

İkinci en yüksek teklifi ise iki ayrı firma olan Torkam İnş.Yatırım A.Ş. ve Özülke İnşaat TİC. A.Ş. sundu. İki firma da satış toplam geliri olarak 100 milyon lira teklif verdi. Firmaların Emlak Konut GYO'ya arsa payı olarak sunduğu rakamın yüzde 20 oranında 20 milyon lira olduğu belirtildi.  Emlak Konut GYO’nun Avcılar Ispartakule 5. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin Pazarlık - Açık Artırma bölümünü içeren 2.oturumu ise 16 Mart Çarşamba saat: 14:30' da yapılacak.

NECMİ ÇİÇEKÇİ

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...