Türk şirketler MIPIM 2016’ya damga vuracak!

Düzenleyen:
Türk şirketler MIPIM 2016’ya damga vuracak!

Ekonomi Haberleri

Dünyanın birçok ülkesinden önemli yatırımcıları bir araya getiren MIPIM 2016, Fransa'nın Cannes kentinde gerçekleştirilecek.

15-18 Mart tarihleri arasında düzenlenecek olan fuara, inşaat ve gayrimenkul yatırımcıları büyük ilgi gösteriyor.

Geçtiğimiz yıl birçok yeni proje MIPIM'de basına tanıtılırken özellikle İstanbul Ticaret Odası tarafından kurulan çadırdaki ‘Yaşayan İstanbul Maketi’ büyük ilgi görmüştü. Bu yıl, İstanbul çadırı tam 685 metrekare olacak ve 96 metrekare büyüklüğe sahip İstanbul maketi yine fuardaki yerini alacak. MIPIM 2016 listesine göre Türkiye'den bu yıl 22 firma stant açacak. Toplamda ise 169 Türk firması fuarda boy gösterecek. Fuarda yine İstanbul Çadırı'nın büyük ilgi görmesi beklenirken Fransa'da Türk gayrimenkul sektörüne TOKİ ve Emlak Konut GYO öncülük edecek.

MIPIM 2016’da hangi Türk firmalar stant açacak?
Her yıl Türk şirketlerinin yer aldığı MIPIM 2016 Fuarı'na bu yıl ilgi daha da büyük. 2016'da belediyeler dahil 22 Türk standının bulunacağı MIPIM 2016'da 46 ülkeden katılım olacak. Türkiye'den standı olacak firma ve kurumlar ise şöyle; Antalya, Balıkesir, Bursa, Hatay, Kocaeli, Konya ve Ordu Büyükşehir Belediyeleri, Beyoğlu Belediyesi, İstanbul Ticaret Odası, Mimarlık firmaları, seramik grubu ve ülkemizin önde gelen inşaat ve gayrimenkul firmaları MIPIM’de yerlerini alacak.

NECMİ ÇİÇEKÇİ

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...