Araplar Türkiye’de yatırım için kararlı

Düzenleyen:
Araplar Türkiye’de  yatırım için kararlı

Ekonomi Haberleri

Körfez ülkelerinin Türkiye'de turizm yatırımlarına başladığını belirten Arap Turizm Örgütü Başkanı Bandar Fehaid, “Bölge ülkelerinden yoğun bir talep ve yatırım isteği, şevki var” değerlendirmesini yaptı

Arap Turizm Örgütü Başkanı Dr. Bandar Fahad al Fehaid, Arap ülkelerinin Türkiye'deki turizm yatırımlarının başladığını belirterek, “Biz de Arap Turizm Örgütü olarak bu yatırımları elimizden geldiği kadar desteklemeye çalışıyoruz. Bu alanda da zaten şu anda Arap ülkelerinden yoğun bir talep ve yatırım isteği, şevki var” dedi. 2. Bursa Medikal Termal Turizm Forumu için Bursa'ya gelen Fehaid, Körfez ülkelerinin sağlık turizmi için yıllık harcamalarının 27 milyar doların üzerine olduğuna dikkati çekti.
Fehaid, Arap ülkeleri ve Türkiye'nin sağlık turizmi açısından çok önemli bir zenginliğe sahip olduğunu vurgulayarak, “Artık bu iki tarafın sahip oldukları bilgi ve tecrübeleri paylaşmalarının tam zamanı. Biz burada yatırımlara da daha fazla önem vermeye çalışıyoruz. Özellikle de şu anda bulunduğumuz konum ve süreç itibarıyla birbirimizle yardımlaşmanın daha elzem olduğunu belirtmek isterim” diye konuştu.

 

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...