HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Malatya'ya 311 milyon TL'lik 15 yatırım yapılacak

Düzenleyen: /
Malatya'ya 311 milyon TL'lik 15 yatırım yapılacak
Malatya, Malatya Yatırım, Malatyaya 11 Yatırım, Haber

Ekonomi Haberleri

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Malatya'ya 311 milyon TL'lik 15 yatırım müjdesi daha verdi.

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Ak Parti Malatya Milletvekilleri Mustafa Şahin, Öznur Çalık, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, AK Parti Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı, Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat ve Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ile birlikte Malatya Valisi Süleyman Kamçı'yı makamında ziyaret etti.

15 AYRI PROJE

Ziyaretin ardından valilik toplantı salonunda gazeteciler ile bir araya gelen Bakan Eroğlu, Malatya'ya daha önce müjdeledikleri 42 yatırımın 27'sini tamamladıklarını, 15 yatırımın ise devam ettiğini söyleyerek, "Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğümüzün toplam yatırım maliyeti 295 milyon TL olan 4 müjdesi, Orman Genel Müdürlüğümüzün toplam yatırım maliyeti 15 milyon 800 bin TL olan 8 müjdesi, Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğümüzün 2 müjdesi ve Meteoroloji Genel Müdürlüğümüzün ise toplam yatırım maliyeti 200 bin TL olan 1 müjdesini toplamda da 15 müjdeyi daha bugün buradan Malatyalı hemşerilerime bildirmek istiyorum" diye konuştu.

"ÇİÇEK GİBİ ŞEHİR"

Bakan Eroğlu Malatya'da, yarın 12 tesisin temelini atacaklarını 5 tesisinde açılışını yapacaklarını söyleyerek, "Bunların toplam maliyeti de 84 milyon TL. Ayrıca Malatya' da ne kadar baraj, gölet ve sulama alanları varsa bunları da yapacağız ve Malatya'yı yemyeşil yapacağız. Amacımız el birliği ile Malatya'yı çiçek gibi bir şehir yapmak. Bu söz verdiğimiz projeleri 2019'da sonlandıracağız" ifadelerini kullandı.

Konuşmasında terörle mücadeleye de yer veren Bakan Eroğlu, "Türkiye gelişiyor ve bu gelişmenin önünü kesmek isteyenler var, Türkiye geliştikçe, Türkiye'den çekinen veya Türkiye artık çok oldu diyen bazı ülkeler var. Bu ülkeler maalesef terör örgütüne çok büyük destek veriyorlar. Destek verdiklerinin başında da PKK var. Ama bu yarın döner kendilerini vurur. Bu bakımdan terörün ve teröristin iyisi, kötüsü olmaz bütün terör unsurları baş belasıdır. Dolayısıyla sadece Türkiye'nin değil bütün dünyanın terörizmle tam bir mücadele içinde olması gerekir. Türkiye'de zaten bu mücadele devam ediyor ve bu konuda asla geri adım atmayacağız, bunu defalarca söyledik ama bir daha ifade etmek istiyorum son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar bu mücadele devam edecek" şeklinde konuştu.

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...