Qnet'in yakın Asya'da yönetim üssü Türkiye oldu

Düzenleyen:
Qnet'in yakın Asya'da yönetim üssü Türkiye oldu

Ekonomi Haberleri

Dünya çapında 150 ülkede 10 milyondan fazla bağımsız temsilcisiyle faaliyet gösteren Malezya merkezli doğrudan satış firması QNET, yakın Asya ülkelerindeki yatırımlarının merkez üssü olarak Türkiye'yi belirledi.

2010 yılından bu yana Türkiye'de faaliyet gösteren QNET Türkiye Genel Müdürü Cem Geyik, yeni görevinde aralarında Gürcistan ve Azerbaycan gibi ülkelerin de bulunduğu bölgeden sorumlu olacak. Çevre ülkelerde gelişmekte olan yeni pazarlar için Türkiye'nin örnek bir ülke olduğunu vurgulayan Geyik, "Türkiye çevre ülkeler arasında merkez konumuna geldi. Burada elde ettiğimiz başarıyı ve tecrübeyi diğer ülke pazarlarında göstermeyi hedefliyoruz. Doğrudan satış sektöründe özellikle Türki cumhuriyetlerinde büyük bir potansiyel olduğunu düşünüyoruz" dedi. Globalde Formula 1 araç sponsorluğu ve İngiltere'nin Manchester City Futbol Kulübü ile doğrudan satış partnerliği anlaşması başta olmak üzere pek çok prestijli organizasyona sponsporluk desteği de sağlayan QNET'in Türkiye'de 120 bin bağımsız temsilcisi bulunuyor. 

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...