Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

4.5G ile Türkiye’nin millî geliri de artacak

Düzenleyen:
4.5G ile Türkiye’nin millî geliri de artacak

Ekonomi Haberleri

4.5G hızı sayesinde şirketlerin verimlilikleri, ciroları ve kârlılıkları olumlu etkilenecek. Böylece vergi gelirleri artacak ve Türkiye'nin GSMH'si yükselecek

Türkiye'de 1 Nisan'a sayılı günler kala 4.5G heyecanı da artıyor. Operatörler "daha hızlı internet" için hazırlıklarını tamamladı. Uludağ Ekonomi Zirvesine katılan Vodafone Türkiye Üst Yöneticisi (CEO) Gökhan Öğüt; 4.5G sayesinde şirketlerin verimliliklerinin, cirolarının ve kârlılıklarının artacağını, bunun da doğrudan milli gelire yansıyacağını belirtti. Gökhan Öğüt, sözlerini şöyle sürdürdü: "4.5G, şirketlerin operasyonlarında verimlilik sağlıyor. Bugüne kadar daha fazla malzeme ya da zaman kullanılarak yapılan işlerle dünya daha verimli hale gelecek. İkincisi; şirket ile müşteri arasındaki ilişki. 4.5G kullanan bir abone veya müşteri, hangi sektörde olursa olsun ilişkisine olumlu yansır. Bu, ürün satmak olur, müşteri hizmeti vermek olur, çok daha iyi noktaya gider. Böylelikle şirketlerin ciroları yükselir. Şirketlerin cirolarının yükselmesiyle vergileri de artacak, Türkiye'nin GSMH'si, milli geliri böylece genişleyip yükselecek. Müşteriler 4.5G için ekstra bir ücret ödemeyecek. İnterneti daha fazla kullanacak, daha yüksek kotalara sahip olacaklar, ancak birim fiyatlar da düşecek. Yani daha fazla interneti daha düşük fiyatlarla kullanacaklar. '2 kat kullandım 2 kat ödeyeceğim' diye bir şey yok. Aboneler internet kotasını aşıp aşmadıklarını da her dakika görebilecek. Bu anlamda herhangi bir kötü sürprize izin vermeyeceğiz."

"4BUCAKG" TIRI ZİRVEDE
Vodafone’un “4bucakG” tırının yeni durağı Uludağ Ekonomi Zirvesi oldu. Böylece zirve katılımcıları 4.5G hızını 1 Nisan'dan önce deneme imkânı buldu.

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...