Zorluklar karşısında B planı hazır

Düzenleyen:
Zorluklar karşısında B planı hazır

Ekonomi Haberleri

THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı: "Büyümeyi sürdüreceğiz. 2015 yılı kârlılıkta iyi bir yıldı. Bu yıl da böyle olacağını düşünüyoruz. Bu anlamda büyük beklentilere girmeden ve büyük konuşmadan işimizi doğru yapmaya çalışıyoruz" dedi.

Türk Hava Yolları (THY) Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı İlker Aycı, "Büyümeyi sürdüreceğiz. 2015 yılı kârlılıkta iyi bir yıldı. Bu yıl da böyle olacağını düşünüyoruz. Bu anlamda büyük beklentilere girmeden ve büyük konuşmadan işimizi doğru yapmaya çalışıyoruz" dedi. 2016'nın bütün sektörler açısından pozitif başladığını belirten Aycı, ancak son yaşanan gelişmeler sebebiyle "çok daha fazla olumlu olamadıklarını" kaydetti. Aycı, "Her zorlukta bir kolaylık vardır. Bizim de bunlara karşı alacağımız tedbirlerimiz ve B planımız var. 2015 yılı gibi zorlu bir yılı nasıl başarıyla kapattıysak, 2016 yılını da öyle kapatabilmek için arkadaşlarımızla, iş ortaklarımızla çalışıyoruz. Bu yıl açacağımız destinasyonlar arasında Havana, Hanoi ve Bogota'nın yanı sıra Ivan Franko gibi yerler var. 113 ülkede operasyonları bulunan şirket olarak, bütün müşterilerimize ulaşmak istiyoruz" diye konuştu.

 

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...