Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

'Türkmenistan'dan Ro-Ro taşımacılığında yüzde 20 indirim'

Düzenleyen: / Kaynak: AA
'Türkmenistan'dan Ro-Ro taşımacılığında yüzde 20 indirim'

Ekonomi Haberleri  / AA

UND İcra Kurulu Başkanı Şener, Orta Asya ulaşımında en kısa yol olan Azerbaycan-Türkmenistan güzergahını kullanan Türk araçları için Türkmenistan tarafından Ro-Ro gemi fiyatlarında yüzde 20 indirim yapıldığını belirtti.

Uluslararası Nakliyeciler Derneği (UND) İcra Kurulu Başkanı Fatih Şener, Orta Asya ulaşımında en kısa yol olan Azerbaycan-Türkmenistan güzergahını kullanan Türk araçları için Türkmenistan tarafından Ro-Ro gemi fiyatlarında yüzde 20 indirim yapıldığını belirtti.

Şener, AA muhabirine, 24-25 Mart tarihlerinde, Türkmenistan'ın başkenti Aşkabat'ta konuya ilişkin yapılan görüşmeleri değerlendirdi.

Türkmenistan Devlet Başkanı Gurbanguli Berdimuhamedov’un, 2015’in Ağustos ayında ülkenin ikinci gemisi olan Bahtiyar’ın sefere başlaması ile indirim yapılacağı müjdesini verdiğini hatırlatan Şener, "Bahtiyar gemisi seferlerine başladı ve indirim de sağlanmış oldu. Araçlarımız Türkmenistan’ın modern gemileri ile artık yüzde 20 daha ucuza taşınacak. Bu önemli destek için Türkmenistan Devlet Başkanı Berdimuhamedov’a çok teşekkür ediyoruz." diye konuştu.

Düzenleyen:  - Ekonomi
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...