Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

TOKİ'den 5 ayda 21 bin 413 konut için ihale

Düzenleyen: / Kaynak: AA
TOKİ'den 5 ayda 21 bin 413 konut için ihale

Ekonomi Haberleri  / AA

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yılın 5 ayında 21 bin 413 konutun ihalesi tamamlanacak.

TOKİ Başkanı Ergün Turan, AA muhabirine, 81 ilde 3 bini aşkın şantiyede, sosyal yaşam projesiyle dar gelirli vatandaşları konut sahibi yapmaya devam ettiklerini söyledi.

Türkiye'nin, 2023 hedefi doğrultusunda sağlıktan eğitime, altyapı yatırımlarından sanayiye büyük kalkınma hamlesiyle gelişimini sürdürdüğünü vurgulayan Turan, "İnsanımızın en temel gereksinimi olan barınma ihtiyacını karşılamak amacıyla ülkemizin dört bir yanında yeni yerleşim alanları kuruyor, onlarca konut projesini hayata geçiriyoruz. Hedeflerimiz doğrultusunda yoğun çaba gösteriyoruz." dedi.

"Ocak ve şubatta yaklaşık 10 bin konutun ihalesini yaptık"
Turan, bugüne kadar 708 bin konut ürettiklerini vurgulayarak, "2023 yılında 1 milyon 200 bin konut hedefimize ulaşabilmek için her ay 5 bin konut ihale ediyoruz. Ocak ve şubatta yaklaşık 10 bin konutun ihalesini yaptık. Mart, nisan ve mayısta da 10 bin konutun ihalesini planladık." bilgisini verdi.

Düzenleyen:  - Ekonomi
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...