Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

KİPTAŞ Bayrampaşa projesi için ÇED süreci başladı

Düzenleyen:
KİPTAŞ Bayrampaşa projesi için ÇED süreci başladı

Ekonomi Haberleri

KİPTAŞ, İstanbul Konut İmar Plan Turizm Ulaşım Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından yapılması planlanan rezerv alana ilişkin kentsel dönüşüm projesi ile ilgili olarak Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) süreci başladı.

Projede neler olacak?
Bayrampaşa'da kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçirilecek olan proje 112 bin 870 metrekare olan arazi üzerinde inşa edilecek. 2 bin 608 konut, 127 ticari ünite ile birlikte birçok sosyal donatı alanı yer alacak. 
İsmetpaşa Mahallesi, Tuna Caddesi'nde bulunan ve yıkım faaliyeti tamamlanan Bayrampaşa Cezaevi rezerv alanında yapılacak olan kentsel dönüşüm projesi kapsamında konut, okul, cami, tiyatro ve sinema salonu, sergi alanı, kütüphane, kafe, kapalı yüzme havuzu, spa, hamam, açık oyun alanları, kreş, park, bisiklet yolları, su oyun alanı, çocuk oyun parkuru, yürüyüş parkuru, karşılama meydanı, parkla entegre anfi, ismek, taziye evi, sabit pazar, medikal çarşı, ticari üniteler ve ticari otopark olacak. Toplam 2 bin 735 adet bağımsız birimden meydana gelecek olan proje 24 blok olarak inşa edilecek. Projenin 30 ay (900 gün) içerisinde tamamlanacak.

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...