Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

3.3 milyon gencin borcu silinecek

Düzenleyen:
3.3 milyon gencin borcu silinecek

Ekonomi Haberleri

Başbakan Yardımcısı Lütfi Elvan, genel sağlık sigortası (GSS) prim borcu silinecek genç sayısının 3 milyon 300 bin olduğunu söyledi.

Başbakan Yardımcısı Lütfi Elvan, genel sağlık sigortası (GSS) prim borcu silinecek genç sayısının 3 milyon 300 bin olduğunu söyledi. Geçtiğimiz günlerde Meclis'e gönderilen 'Torba Yasa'da bulunan ve 25 yaşına kadar olan gençlerin sağlık sigortası prim borçlarının silinmesini içeren düzenlemeden söz eden Elvan, "25 yaşına kadar olan gençlerimizin genel sağlık sigortası kapsamındaki sigorta prim borçlarını siliyoruz. Bununla ilgili yasa teklifimiz 2 gün önce komisyondan geçti. İnşallah Meclis Genel Kurulu'ndan da geçecek 3 milyon 300 bin gencimiz bundan yararlanacak. Devletin toplam 3.6 milyar liralık alacağından, tahsilatından vazgeçmiş oluyoruz" diye konuştu.

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...