HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

3 liralık altına yoğun ilgi

Düzenleyen: /
3 liralık altına yoğun ilgi
Altın, , Haber

Ekonomi Haberleri

1 liralık dünyanın en külçe altınının piyasaya sunulmasının ardından, kişiler kartvizitlerine bile altın ve gümüş bastırmaya başladı. 3 liradan başlayan fiyatlarla üretilen kartvizitler yoğun ilgi görüyor.

Altında ve gümüşte baş döndüren hareketlilik devam ederken, 1 liralık dünyanın en külçe altınının piyasaya sunulmasının ardından kişiler kartvizitlerine bile altın ve gümüş bastırmaya başladı. Altın kartvizitlerin fiyatı 3 liradan başlarken, prestij için basılan bu ürünlere ilgi ise yoğun. 

3 LİRADAN BAŞLIYOR

Kariyer Kuyumculuk Yönetim Kurulu Başkanı ve İstanbul Kuyumcular Odası eski Yönetim Kurulu üyesi Aziz Akbulut, atın ve gümüş fiyatları tırmanışa devam ederken, artık kuyumcuların dünyanın en ufak külçe altınınını üretmelerinin ardından şahsi kartvizitlerde bile altın ve gümüşü kullanmaya başladıklarını söyledi.

Altın ve gümüş külçelerin kullanıldığı kartvizitlerin prestij unsuru olarak görüldüğünü belirten Akbulut "Kartvizitlere ilgi yoğun. Üzerine kullandığı gümüşe ya da altına göre fiyatlar 3 liradan başlıyor" dedi.

Milliyet

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...