THY'nin Diyarbakır-Erbil seferi başlıyor

Düzenleyen: / Kaynak: AA
THY'nin Diyarbakır-Erbil seferi başlıyor

Ekonomi Haberleri  / AA

Türk Hava Yolları (THY), Diyarbakır kalkışlı Erbil uçuşlarını başlatarak, hali hazırda düzenlediği çapraz uçuşlara bir yenisini daha ekliyor.

 

THY'den yapılan açıklamaya göre, THY uçuş ağına Diyarbakır-Erbil-Diyarbakır seferlerini de ekleyerek bölgedeki etkinliğini artırıyor. 10 Nisan itibarıyla, Diyarbakır- Erbil- Diyarbakır güzergahında düzenlenecek seferlerin, ülkenin özellikle doğu kesiminde ikamet eden yolcular için önemli bir uçuş kolaylığı sağlaması öngörülüyor. Erbil’den Diyarbakır’a tüm vergiler dahil gidiş dönüş 169 Amerikan doları, Diyarbakır’dan Erbil’e ise tüm vergiler dahil gidiş dönüş 290 Amerikan dolarından başlayan ücretlerle seyahat edilebiliyor.
Ayrıca, Miles&Smiles üyeleri, yeni açılan hatlarda ilk 6 ay boyunca yüzde 25 mil indirimli ödül biletle seyahat edip, uçuş sınıflarını yükseltebilecekler. THY ve uçuş tarifesi ile ilgili daha ayrıntılı bilgilere www.turkishairlines.com web sitesinden, 444 0 849 numaralı Çağrı Merkezinden veya satış ofislerinden ulaşmak mümkün.

Düzenleyen:  - Ekonomi
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...