Yerli teknoloji ile elektrik faturası yüzde 20 düşecek

Düzenleyen:
Yerli teknoloji ile elektrik  faturası yüzde 20 düşecek

Ekonomi Haberleri

Türkiye’nin lider kurumsal yazılım sağlayıcılarından Etiya, i2i Systems iş birliği ve Yıldız Teknik Üniversitesi Teknopark’ın desteğiyle enerji sektörüne özel ürün ve çözümlerle enerji maliyetlerini yüzde 20 azaltmayı planlıyor

Telekom sektöründe kısa süre önce gerçekleşen teknolojik ve dijital dönüşüm şimdi de enerji sektöründe taşları yerinden oynatmaya hazırlanıyor. Etiya, Türkiye’nin en büyük kurumsal yazılım ve sistem entegrasyonu şirketi olarak istihdam ettiği 600 beyaz yakalı mühendisiyle, enerji sektörüne özel ürün ve çözümler geliştiriyor. Sektörün bir diğer büyük yazılım şirketi i2i ile bu konuda Ar-Ge çalışmalarına devam ettiklerini açıklayan Etiya CEO’su Aslan Doğan, “Yerli yazılım şirketi olarak bunu telekomda gerçekleştirdik. Türkiye’de yaptığımız başarılı projeler referansımız oldu. Bugün Kanada’nın en büyük telekom şirketine bile çözüm üretiyoruz” dedi. Etiya’nın enerji sektörüne özel çözümü “Telaura ICRM Entegre Müşteri ve Gelir Yönetimi”nin sunduğu avantajlardan da bahseden Doğan bu çözümün özelliklerini şöyle özetledi:  “Dağıtım, toptan ve perakende iş süreçlerine uyumlu; abonelik yönetimi, müşteri elde tutma yönetimi, yeni müşteri kazanma, gelir arttırıcı kampanya ve satış yönetimi, faturalama ve ücretlendirme yönetimi sürecini uçtan uca yönetebileceğiniz yüzde100 yerli, yeni nesil CRM yazılımı sistemidir. IT çözümlerinin örneğin elektrik faturalarına minimum yüzde 15-20 oranında indirim olarak yansıyacağını öngörüyoruz.”

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...