Tarım Bakanlığı ve DHMİ'ye eleman alınacak

Düzenleyen:
Tarım Bakanlığı ve DHMİ'ye eleman alınacak

Ekonomi Haberleri

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, Bakanlığın taşra teşkilatında istihdam edilmek üzere 1677 sözleşmeli personel alınacağını bildirdi.

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, Bakanlığın taşra teşkilatında istihdam edilmek üzere 1677 sözleşmeli personel alınacağını bildirdi. 657 Sayılı Kanun'un 4B maddesine göre, 550 ziraat, 400 gıda, 80 su ürünleri, 10 balıkçılık teknolojisi, 71 harita mühendisi ile 566 veteriner hekim olmak üzere toplam 1677 sözleşmeli personel alınacak. Tercih işlemleri 26 Nisan-2 Mayıs tarihleri arasında yapılacak ve tercih kılavuzuna, ÖSYM'nin internet adresinden ulaşılabilecek. Adayların KPSSP3 puan türünden en az 50 puan almış olmaları istenecek.
60 HAVA KONTROLÖRÜ
Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü (DHMİ) ise taşrada istihdam edilmek üzere 5 asistan, 60 stajyer hava trafik kontrolörü alacak. Başvurmak isteyenlerde KPSSP3 puan türünden en az 70 almaları, 4 yıllık fakülte ya da 4 yıllık yüksek okul mezunu olmaları şartı aranacak. Adayların Türkçe ve İngilizce dillerinde yanlış anlamalara yol açabilecek lehçe, dilde pelteklik, gizli kekemelik ve aşırı heyecan sahibi olmaması gerekiyor.

566 VETERİNER HEKİM 

Veteriner, gıda mühendisi, balıkçılık teknolojisi mühendisi dallarında alınacak elemanlarda en az 50 puan almış olma şartı aranacak.

 

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...